Brynäs IF

710743 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2295941

Sv: A propósito de nada
Davey85: Du skriver ju själv...Stäng matchen med 5 min PP!! Vad menar du då...?

Boork skriver
Kan alla ta bort snacket om otur, slumpbollar m m. I elitidrott finns inte slump eller otur. Allt har en förklaring. Spelmässigt. Fysiskt o mentalt!☝️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: "Boork skriver
Kan alla ta bort snacket om otur, slumpbollar m m. I elitidrott finns inte slump eller otur. Allt har en förklaring. Spelmässigt. Fysiskt o mentalt!"

Hur förklarar man med det resonemanget ”Prosten” Karlssons solklart regelrätta mål som dömdes bort och som skulle ha avgjort SM-finalen mot Leksand 1975? Att domaren, Orvar Cerwall, hade en dålig dag på jobbet? I stället avgjordes matchen när Brynäs Lenny Eriksson tappade pucken i egen zon och Roland Eriksson kunde avgöra för Leksand. Jodå, Brynäs skulle ha haft ett 14:e guld! Jag satt och stirrade rätt ut i luften en timme efter avgörandet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Ja, allt har som Boork säger en förklaring.
Och i enstaka matcher kan en snöplig förlust faktiskt förklaras av en olycklig puckstuds, ett slumpartat skott som går in osv och Boorken är väl inte dummare att han också inser detta.
En kvalificerad gissning är väl isf att Boorken avser slumpens eller oturens inverkan över en hel säsong, typ. Och då är det självfallet så att det i långa loppet handlar om spelmässiga, fysiska och mentala saker som i slutändan avgör ett lags prestation och tabellplacering och inte att man haft otur i varenda match.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Vad jag menar? Jag menar att det är lite svagt att inte kunna stänga matchen där. Men också lite otur. Som jag ssgt hela tiden.

Det är du som inte tror på otur eller att domare kan påverka ett resultat.
Kommentera