Brynäs IF

713969 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2295959

Sv: A propósito de nada
Huge: Statistik finns på att hockey är en sport som ligger i topp där slumpen avgör resultatet. Ex löpning ligger inte i topp i den statistiken. Naturligtvis bör det jämna ut sig i längden. I kort perspektiv har Brynäs nu inte slumpen på sin sida. I slutet på förra säsongen tycker jag att Malmö hade slumpen på sin sida. Det räckte med att Pontus Westerholm slängde iväg en puck mot mål så gick den in. I flera matcher. Han var poängkung då ett tag. Bara som exempel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: Håller inte med dig om att det jämnar ut sig i längden. Jo mellan två jämnstarka lag osv...
Men ett lag med mer skills, bra coacher osv har mer..får mer tur på sin sida eftersom de har en individuell skicklighet på många fler spelare än vad Brynäs i nuläget har.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: Jag tänker så här Tex vår senaste bortamatch mot DIF. jag tycker vi äger matchen och klart att det är otur att Genoway drattar på ändan, får ett felskär osv...Men jag tycker dt är vår egen oförmåga att inte göra mer mål på vårt spelövertag, att inte kunna stänga matcherna osv gör att vi sätter oss i situationer när slumpen kan avgöra åt i detta fallet fel håll.
När det är slutspel mellan två jämbördiga lag så hör man ofta ..Att det kommer bli en slumpuck som avgör, kasta in puckar på mål, spela färdigt situationer, ta linjerna...för då är det små marginaler som avgör och jag tycker fortfarande inte att när vi har ett övertag mot vissa lag och i vissa matcher kan skylla på otur domare osv. Det stör mig mer att vi inte avgör matcher tidigare.
Kommentera