Brynäs IF

714099 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2301603

Sv: A propósito de nada
Lemp: Den största skulden för det knackiga målskyttet just nu ligger väl mest på självförtroendesidan, vill jag hävda.
Vi har målskyttar i Palve, Dima, Rödin, Scott, Gunler och Olesen. Ingen av dom är eller har förvisso varit eller förväntats vara nån utpräglad och pålitlig målskytt som typ Rosen i Växjö. Normalt sett ändå hyggliga målskyttar men deras förutsättningar för att lyckas som just målskyttet blir ju inte bättre när självförtroendet är dåligt i en svacka.
Sånt där kan släppa när man minst anar det, bara att jobba vidare och hoppas att det inträffar redan imorgon mot Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Nu är du väl ändå ute och cyklar??.. Rosen i Växjö har väl aldrig varit en utpräglad målskytt?? Han är ju i första hand en framspelare, primärt till Gynge. Först i AIK sedan i Växjö.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Får lägga ihop lite svar här

"Annars var det ju jävligt synd att DU inte använde din spåkula inför säsongen och talade om för Alcen att Rattie skulle komma att bli den målskytt vi nu ser."

En spelare som stadigt producerat i AHL. Spelat i nhl och khl. Om man behöver en spåkula för att se att det är en bra värvning/målskytt då är man rejält illa ute.

"Vi har målskyttar i Palve, Dima, Rödin, Scott, Gunler och Olesen. Ingen av dom är eller har förvisso varit eller förväntats vara nån utpräglad och pålitlig målskytt som typ Rosen i Växjö. Normalt sett ändå hyggliga målskyttar men deras förutsättningar för att lyckas som just målskyttet blir ju inte bättre när självförtroendet är dåligt i en svacka."

Förutom Rödin har ingen av spelarna gjort över 10 mål. Ingen är i närheten av att vara i toppen av skytteligan. Att kalla dessa "målskyttar" är direkt överdrivet. Sen har väl svackan bara pågått 3 matcher enligt dig? Dom har alltså haft 39 omgångar i övrigt på sig att producera.

Som en sidenote antar jag att du menar Gynge, och inte Rosén, som är den mest utpräglade målskytten i Växjö.
Kommentera