Brynäs IF

714104 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2301643

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag har svårt att förstå värvningen av Cibulskis. Försvarsspelet har verkligen inte varit problemet den här säsongen.

Jag har ännu svårare att begripa mig på värvningen av Wandell.

Varför la man inte alla ägg i en korg och satsade på EN värvning? En offensiv sådan. Någon som kan bidra i den gråa massan av forwards vi nu har.

Nu sitter vi alltså med Wandell, som knappt spelar, och Cib som inte bidrar med något offensivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: ” Varför la man inte alla ägg i en korg och satsade på EN värvning? En offensiv sådan. Någon som kan bidra i den gråa massan av forwards vi nu har.”

Ja, helt oförklarligt. En ganska enkel analys att göra men verkar som att alcen ändå inte lyckades förstå det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: gissar att Cib var den bästa kandidaten för att få in en back till. Speciellt om man dra på sig någon skada.
TW är jag också fundersam till. Men enl medier försökte med några andra men fick nej. Så TW är säker en utfyllnad för skador.
Redan i december januari så var det samma problem med PP och målgörandet. Redan där skulle man ha lagt större krut på fw. Kanske de gjorde men inte lyckades. För det verkar som Brynäs har riktigt svårt att locka spelare nu.
Hoppas innerligt man kan undvika kvalet och Manner får vara med och bygga nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Om jag ska försöka gissa...

Cibulskis togs in eftersom man kände att lägstanivån i backuppsättningen var/är för låg.

Wandell togs in lite i panik efter ett stort antal "nej tack" från andra spelare när man såg att andra öste på med klassvärvningar. Om Brynäs verkligen hade velat ha Wandell så hade man ju värvat honom i ett långt tidigare skede, det förstår nog alla. Kanske känner man också att några av kedjespelarna inte håller måttet och ville därför bredda där, precis som på backsidan. Lägstanivån bland forwards är ju också väldigt låg.
Kommentera