Brynäs IF

715113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2304369

Sv: A propósito de nada
Mattson: Tror Brynäs åker ur om man får kvala. Typ Djurgården är ju ett helt annat lag än för några månader sedan, men tror ändå att Brynäs kommer plocka de poängen som krävs för att undvika kval i slutändan. Men utan försprånget hade det varit helt kört nu. Brynäs skulle behöva utvärdera sportchefernas jobb i relation till konkurrenternas motsvarigheter, Stoppel framstår som rena sportchefsguden i jämförelse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Vill egentligen inte döma ut någon så här kort tid in på deras post men jag känner mig verkligen inte trygg med Alcén som sportchef och det kändes som en ytterst märklig rekrytering från första början. Är rädd att det kan kosta oerhört dyrt för oss.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Och klarar vi oss kvar så väntar samma pärs nästa år. Finns inget som talar för att Brynäs skulle se bättre ut nästa år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror helt ärligt att både Dif och Tik skulle ta oss med 4-0 eller 4-1 i matcher. Vi hade antagligen fått stryk av Lhc också, då de inte dippar som vi. Malmö skulle vi kanske ha 35 % chans att slå. Jag tror vi kvalar. Tyvärr. Härdsmältan är total.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Är rädd att Manner försvinner självmant inom kort.
Kommentera