Brynäs IF

713674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2304586

Sv: A propósito de nada
Carlo: Kommer också se skiten imorgon. Men jag tror vi är ett kvallag nu. Det jobbigaste är skammen att förlora mot precis alla bottenlag. Det fullkomligen skär i min stolthet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Tittar inte på några viktiga matcher sen ett antal år tillbaka, detta eftersom jag inte vill förstöra en hel dag/kväll med att bli förbannad över det som presteras på isen. Dagens match är ett typexempel på hur det sett ut de senaste säsongerna. Laget går in med ett mindset typ; ”Här kommer det klassiska storlaget Brynäs från hockeystaden Gävle för att krossa nykomlingen Timrå IK”. Man glömmer bort ödmjukheten och det faktum att man är ett fd. storlag på dekis.

Trots allt tror jag vi hänger kvar, men är mer bekymrad över kommande säsong..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Jag tror också att det är ett kvallag vi följer här. Sparka sportceferna och förnya nästan inga kontrakt. Bygg nytt lag med en meriterad sportchef.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Ja vi kommer absolut att få kvala i år igen, och de skulle nog vara bra om Brynäs åkte ur SHL och ledningen får börja fundera på allvar vad dom vill med laget. Jag lider med Manner, han måste känna en hopplöshet med uppgiften, har man inte material nog så går det inte att göra några underverk.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Lika bra att det är match imorgon så vi slipper leva på hoppet. Förlust imorgon så är det lika bra att förbereda sin arbetsgivare på lång sjukskrivning till våren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Klart man ser matcherna. Det är det supportrar gör. Lider ofta och ler alltför sällan. Men alltid där. Annars kan man ju bli plastsupporter och hålla på nåt lag som LHC eller Örebro. Nu lider vi och i morgon så kryper det på en igen.
Ser Rögle köra i 190 och tänker att dem ska vi möta snart. Som två olika världar mellan matcherna idag.
Kommentera