Brynäs IF

713785 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2310201

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: mitt problem med Björk är att när Brynäs varit som sämst har också han varit som sämst, är en spelare som man inte kan luta sig mot när det går tyngre, vi behöver bättre lägsta nivå på backarna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: håller med, vill inte fortsätta med Björk. Hans defensiv håller inte om vi ska försöka bli bättre.
Behåll Hedberg, ung och utvecklingsbar och spelar stabilt.
Behåll Veini, behövs motivering..
behåll gunler, varit kritisk till honom men killen har öga för målet. Får han bygga på sig lite muskler så kan han göra 20 mål nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: Nör bif var som sämst var alla backar som sämst, inte bara Björk! Problemet med backarnas slarv i egen zon har varit att när vi kört myskoxeförsvar runt egen målis har de varit lätta att avväpna eller förstöra uppspelen för vid återvunnen puck genom hög press.
Där har Björk fått mycket skit för att han inte lyckats ställa om. Men ingen av backarna har lyckats bra med det då. Istid när det går dåligt och inte fungerar är inte något positivt och Björk fick ta stort last och såg därför extra dålig ut. Tapp på blå var han absolut aldrig den värsta på i bif - men hatdrevet mot honom fick folk att fokusera just på hans fel. Hedberg var långt sämre än honom men fick inte i nörheten jämförlig kritik.
Björk är en given back att bygga på för mig. Hedberg är inte alls lika bra som björk, och jag tvivlar att de två åren som skiljer dem nu har speciellt stor betydelse utvecklingsmässigt om de ska utvecklas i fortsatt samma miljö.
Då behövs miljöombyte. Nyberg har gjort det bättre i Linköping tex än i bif (men samtidigt försvann han innan spelet lyfte sig så han kunde ha blivit ännu bättre i bif)
Jag är helt övertygad om att Björk spelar i shl (även i 2dra backpar) eller i bättre betald liga i höst. Inte som spetsback dock men de flesta skulle uppskatta hans offensiva sida i kombination med fysiskt spel och tyngd.
Idioti att låta Björk gå påstår jag!
Kommentera