Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2314099

Sv: A propósito de nada
Axle San: Varför skulle Björk vilja vara kvar om Brynäs aviserar att man tänker satsa på Kinnvall och Johannesson som offensiva rightbackar? Betyder att Björk cementeras i tredje backpar utan möjligheter till PP-spel. Å andra sidan kanske han inte har bättre alternativ på bordet, han fick trots allt mer eller mindre sparken från ett svagt Malmö innan han hamnade i Gävle.

Jag tycker att backuppsättningen som du föreslår ser för tunn ut. Sen är Genoway bra men jag skulle hellre gå för typ Olle Alsing, vore synd om Genoway blev en till sån där gammal spelare som man behöll för länge.

Kuriosa med Alsing är att han sökte till Brynäs, Frölunda och Djurgården hockeygym men fick nobben av samtliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag vill påpeka att jag inte föreslår den backuppsättningen utan jag spekulerar bara i hur det kan bli.
Jag ser gärna att Björk och Genoway byts ut och jag är inre jättesugen på Johannesson heller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med i mycket och särskilt att den uppsättningen ser tunn ut. Jag ser dock helst att spelartypen du pratar om kommer in på bekostnad av Björks ev plats. Sett utifrån KHL vore två svenskar som Anton Lindholm och Klas Dahlbeck två önskvärda namn också. Skellefteå står nog bäst till i Antons fall men det borde finnas större chanser med Dahlbeck. Har sämre koll på de finska namnen men Mikko Lehtonen borde också finnas tillgänglig.
Denna uppsättning skulle jag vara mer än nöjd med och som inte borde vara orimligt dyr.
Bertil - Kinnvall
Ny - Geno
Hedberg - Johannesson
Bergman, Lindstein
Kommentera