Brynäs IF

713559 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2316472

Sv: A propósito de nada
Fick in en insändare i GD som jag skickade in för några dagar sedan 😀 Bara att gå ALL in för damerna nu, ALLA TILL GAVLERINKEN 👏 3000+ idag?

SVART-GUL-RÖD KÄRLEK & KARNEVAL BRYNÄS TILL FINAL ⬛️🟥🟨

"Lystring gävlebor och brynäsare! Brynäs damlag spelar just nu SDHLs mest underhållande hockey genom tiderna och är ute på ett segertåg utan dess like. Damerna är verkligen stolta över att representera klubbmärket och visar det på isen varje match, det är hjärta och uppoffring till 110 procent! Kan inte vi brynäsare i Gävle och närliggande regioner visa att vi är stolta över deras insatser genom att vallfärda till Gavlerinken och bära fram laget till Brynäs första guld någonsin på damsidan!? Det skulle värma mitt brynäshjärta enormt och jag vet att damerna skulle uppskatta det otroligt mycket. Nu ger vi spelarna en unik läktarupplevelse som de sent ska glömma.

Erika Grahm anlände i en turbulent tid, tog sig an skitjobbet och har på kort tagit Brynäs till den toppen både sportsligt och ryktesmässigt. Alla damspelare vill spela i Brynäs i nuläget. Alla pusselbitar är på plats för att inleda en storhetstid för Brynäs på damsidan, nya flicksatsning, nystartat hockeygymnasium, och ett fantastiskt A-lag. Det enda som saknas är att vi fans ger damerna det stöd de förtjänar genom att stötta på plats.

Efter ett antal finalförluster ska Brynäs första guldet på damsidan äntligen bärgas de kommande veckorna, se till att vi fans blir tungan på vågen som gör skillnad. Ta dig till arenan med vänner och bekanta – sprid ordet, det är nu det gäller, det är nu det smäller! Nu gävlar kör vi mot gyllene tider! Brynäs IF är dom bästa, heja heja Brynäs!"

www.gd.se/2022-03-25/stotta-brynasdamerna-pa-plats-i-slutspelet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lesky: Det där är riktigt bra... sen Manners kommentar igår på frågan gör nog sitt till .... att till att börja med ska vi hit och heja fram flickorna till final.. sen är det ny match på lördag.
Kommentera