Brynäs IF

713576 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2319871

Sv: Slutspelet 2022
En miljon PPn och knappt en farlighet. Trist att Örebro får två mål till skänks på helt bedrövliga utvisningar. Men de vann special teams... Känns som Brynäs skjuter sig själva i foten, Berras crosscheck blev helt avgörande. Ledning och 5 min PP i 3e hade kunnat tippa vågen till vår fördel.

När de gjorde 3-2 undrade jag om Brynäs kunde göra en Timrå, men såklart, något sådant lär vi aldrig få se.

Tycker fan inte Örebro är så mycket bättre. Mindre osympatiskt lag får man leta efter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
Brynäs var det bättre laget i 2 av 3 matcher. Med ett SHL-mässigt PP hade vi spelat kvartsfinal. Svårt att vara förbannad när förväntningarna var kval men inkomsten från 2 hemmamatcher till hade smakat. Nu behöver Alcén göra en sjujävla silly om vi ska slippa ågren i sommar.
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
Brynäsgubbe: Håller med Manner och andra som säger att Brynäs torskade på ett sämre powerplay. Molin lyckades spela sig ur PP-spelet genom att ta en korkad utvisning och Timashov höll i pucken alldeles för länge, men det är ändå sportchef(erna) som får bära hundhuvudet får det dåliga PP-spelet. Brynäs måste ju vara det enda laget i SHL som inte har en enda riktigt vass PP-back, Bertilsson var en nödlösning men naturligtvis inte alls samma sak som att ha en PP-specialist på positionen. Tycker även beslutet att låta Palve stå till vänster - istället för en rightare som kan smälla direkt - gör uppställningen ofarligare.
Kommentera