Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2326690

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Brynäs har samlat på sig rutin, men man har inte Luleås vinnarkultur. 4 raka guld vittnar om deras vinnarkultur. Men om Brynäs fortsätter att bli bättre är det ju bara en tidsfråga innnan man tar hem guldet. Dock en stor besvikelse att de höga publiksiffrorna inte höjde lagets prestation.

För ett år sedan omgavs föreningen av våldtäksanklagelser och galningar försökte komma med i styrelsen, nu är det damhockey-publikrekord och en stabil styrelse. Så man gör framsteg på de fronterna.

Förhoppningsvis blir det J18-guld som sätter punkt på säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Men hallå. Vad är det du sitter och säger? Vilka var galningarna som försökte komma med i styrelsen? Låter surrealistiskt för en utomstående. Ge oss detaljer…!! Name names så inte oskyldiga blir utpekade av sådana här svepande anklagelser. Är det Engwall som du menar är en galning? Eller någon annan?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Ja, onekligen mycket positiva vibbar jämfört med för ett år sen... blir en spännande silly och så längtar vi lite till september!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nån skrev tidigare ikväll att Stalder sticker, vet ej om det stämmer. Bouveng ska tydligen i alla fall lämna såman befarar att damlaget viker i status till nästa säsong, Detta året var nog den stora chansen till ett SM-guld.
Kommentera