Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2327014

Sv: A propósito de nada
Huge: Nånting som jag tror kan vara en anledning till att det känns osäker defensivt för damerna är att om man räknar bort Rosa så är backarna väldigt unga. Ålder på backarna som var med i finalmatchen i går:#2=21år, #77=18år , #4=34år, #12=20år, #5=24år, #7=25år, #57=16år, #23=19år
Lyckas vi behålla och utveckla den backlinjen så lovar det gott...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass: Håller med delvis. Åldern på Brynäs backar bedrar väldigt mycket. Maja har spelat i landslaget i 6-7 år redan, så hon är veteran redan. Strandberg och Kolowratova har spelat 4 år vardera professionellt på college i USA, vilket är samma nivå som SDHL kanske tom högre kvalitet. Så det är inte en jätte ung och orutinerad uppställning vi har. Men jämfört med Luleå så är vi unga och oerfarna förstås då de har en rejält etablerad backstomme.

Kolowratova kommer lämna för medicinstudier i USA. Maja kan väl begära vilken summa hon vill nu av Grahm, snacka om bra förhandlingsläge hon satt sig i! Forsgren får nog lämna också misstänker jag, talangfull men för långsam! Årets utropstecken är Ljung som tagit enorma kliv!
Kommentera