Brynäs IF

714910 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2331449

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag köper absolut att du som moderator ska få vara en privat skribent också. Jag säger dock aldrig att du inte ska få svara på gnäll, men det finns ju flera sätt att göra det på. Varför vill du sjunka till lika låg nivå, eller lägre? Och att gå till attack emot personers grammatik eller språkliga bruk är ju bara pinsamt. Det är ju inte direkt så att du gör det på ett trevligt sätt heller, det verkar mer som att du gör det för att trycka ner andra människor. Det här är inget forum för det svenska språket. Därför tycker jag att man ska fokusera på innehållet och inte hur det framställs språkligt. Men det är min åsikt.
Sen återigen, att anklaga människor för att ha dålig läsförståelse för att de inte förstår vad du menar är riktigt lågt. Även om det skulle vara så, så hjälper det ingen att du kommer med såna låga påhopp. Då ligger det snarare hos dig att anpassa språket till mottagaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: jag följer hockeysnack noga, men uttalar mig sällan.
Kommer nog bli utslängd för all framtid.
Huge är ouppfostrad drul som enbart hänger här för att provocera.
Den typen av idioter borde vi Brynäs älskare klara oss utan.
Mitt tips är att frysa ut idioten för alltid. Till råga på eländet skall han vara moderator.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Herregud, det ges och tas härinne från samtliga. På dig framstår det som att det enda jag gör är att försöka trycka ner folk och klaga på deras språkbruk. Jag försöker oftast svara som jag blir tilltalad, svårare är det inte.
Sakliga inlägg besvaras oftast på ett sakligt sätt, ibland kryddat med ironi och raljering när det känns befogat. Att man inte tål lite skit tillbaka och som ändå inte är speciellt ofta förekommande vittnar kanske mest om hur kränkt och ömhudad den lite yngre(?) generationen enligt min personliga uppfattning verkar vara.
Men jag ska sluta använda ordet ”läsförståelse” och istället omformulera mig utan att försöka såra någon.
Även om det innebär mer skrivande och är opraktiskt…. 😉
Kommentera