Brynäs IF

714038 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2340133

Sv: A propósito de nada
Zzz: Absolut, men skulle tro att fans och medlemmar ligger sist på den listan. Jag känner att det finns en styrning och en plan. Arbetet som görs skickar signaler även om det inte konkretiseras i en tydlig kommunikation utåt. Även om vi inte fått allt på papperet så har det ju kommunicerats utåt, även om det inte har varit konkret och tydligt. Det är fortfarande pusselbitar som ska falla på sin plats, så det får vi nog vänta på, och jag ser inte det som något problem. Huvudsaken är att det går bra uppe på kontoret.

Hur gör man alla parter nöjda? Resultat. Och det kommer visa sig vad man kan producera. Men vi måste ha tålamod.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Kors i krösamoset vad vi ser annorlunda på ämnet!!!!

Det räcker med reaktioner från några fans eller medlemmar här för att konstatera att man måste upp på kommunikation. Jag är förvånad att man inte gjort mer för att utveckla det området då det var det som det slogs ned mest på mot tidigare ledning.(styrelse) Kommunikationen från den operativa verksamheten har ju snarare försämrats under detta år och jag ser det som allvarligt och något som måste UPP...

Framtidstron, viljan att sponsra, intresset att följa... Dessa hörnstenar är beroende av och hjälps upp av en professionell kommunikation...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag tror till skillnad från dig att kommunikation är A och O. Det var också vad vi blev lovade vid årsmötet. Jag är inte negativt inställd det vad som görs sak, min fråga är bara vart vi är på väg.

Konkret har vi två sportchefer som lär sig jobbet på jobbet. Vi blev lovade en GM som skulle hålla ihop sportorganisationen men denna lyser med sin frånvaro och inget nytt kommuniceras.
Det har aldrig varit viktigare att visa på att det finns en underliggande strategi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee:
"Och det kommer visa sig vad man kan producera."

Betryggande. Särskilt med Brynäs track record.  
Kommentera