Brynäs IF

712818 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2340153

Sv: A propósito de nada
JawKee: Kors i krösamoset vad vi ser annorlunda på ämnet!!!!

Det räcker med reaktioner från några fans eller medlemmar här för att konstatera att man måste upp på kommunikation. Jag är förvånad att man inte gjort mer för att utveckla det området då det var det som det slogs ned mest på mot tidigare ledning.(styrelse) Kommunikationen från den operativa verksamheten har ju snarare försämrats under detta år och jag ser det som allvarligt och något som måste UPP...

Framtidstron, viljan att sponsra, intresset att följa... Dessa hörnstenar är beroende av och hjälps upp av en professionell kommunikation...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Tidigare har man kommunicerat ut saker och ting hej vilt, lovat guld och gröna skogar men inte kunnat leva upp till det man lovat. Nu har man varit tydliga med att man inte vill kommunicera något utan att kunna leverera det man lovar. Ge detta lite tid så tror jag vi får en bättre kommunikation som dessutom är trovärdig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag håller med er båda om att kommunikation absolut är viktigt, och jag ser också gärna att det förbättras, det kliar i hela min kropp efter nyheter och uppdateringar.. tro mig.

Men att dålig kommunikation skulle säga något om hur det går tycker jag inte, sedan tror jag fortfarande på att det är mycket som är under utveckling och jag ser positivt på den utvecklingen. Vi har vänt upp och ned på hela organisationen och börjat om från scratch, det är min känsla, och jag känner att hela Brynäs organisation är på uppgång. Jag tycker inte att det går att jämföra sig med andra lag då vi ligger i ett helt annat läge. Jag är också fruktansvärt trött på misstroendet man visar både Grahm och Alcén, endast pga bistande erfarenhet. Vilket jag delvis förstår, men hur har det gått för brynäs de senaste åren när man då haft människor med erfarenhet på posterna?

Jag tror att ofta vi fans har lite för bråttom med saker. Tålamod.. Tålamod..
Kommentera