Brynäs IF

714033 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2340155

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag håller med er båda om att kommunikation absolut är viktigt, och jag ser också gärna att det förbättras, det kliar i hela min kropp efter nyheter och uppdateringar.. tro mig.

Men att dålig kommunikation skulle säga något om hur det går tycker jag inte, sedan tror jag fortfarande på att det är mycket som är under utveckling och jag ser positivt på den utvecklingen. Vi har vänt upp och ned på hela organisationen och börjat om från scratch, det är min känsla, och jag känner att hela Brynäs organisation är på uppgång. Jag tycker inte att det går att jämföra sig med andra lag då vi ligger i ett helt annat läge. Jag är också fruktansvärt trött på misstroendet man visar både Grahm och Alcén, endast pga bistande erfarenhet. Vilket jag delvis förstår, men hur har det gått för brynäs de senaste åren när man då haft människor med erfarenhet på posterna?

Jag tror att ofta vi fans har lite för bråttom med saker. Tålamod.. Tålamod..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: En person ska leda utvecklingen av kärnverksamheten i ett företag som omsätter 150+ miljoner om året. Personen har bara erfarenhet av att leda en nischad amatörverksamhet (damhockey). Är det konstigt att man ifrågasätter kvalifikationerna?

Om Erika G har fått GM-arbetsuppgifterna tycker jag att man ska utnämna henne till GM. Nu blir det bara konstigt när man tidigare kommunicerat ut att en GM ska in men så blir det knäpptyst kring det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Håller med dig.

Jag har hellre tyst från åsen än som under MC. Det kom nya saker varje vecka, typ.
Men hände det nått?
Ja sämre då...

Jag tror på att Svedman med sin erfarenhet hjälper kanske främst JA i hur det ska skötas på daglig basis. Där är nog EG längre fram i sitt jobb.
Nu har det ju kommit 1 ny ansvarig för J-lagen, det har ju SC oxå fått sköta detta året.
Nu blir det lättare att jobba framåt med allt som behöver bli bra/ bättre.
Kommentera