Brynäs IF

711098 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2341742

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det är klart jag hade haft. Det är ju precis så det ska vara. Men inte fan hade segern känts lika skön om man inte hade fått slita för det? Lirarnas sport är väl bandy och innebandyns paroll? I hockey ska det göra ont, har du en ryggsäck efter dig får du se till att ta dig loss. Spelförstörande moment en en del av hockeyns dna. Gnäll om fulspelande motståndare är det bara förlorare och alla underbart enögda fans som håller på med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Vet inte om jag tycker att spelförstörande moment är en del av hockeyns DNA. Den åsikten tror jag du är relativt ensam om när alla ligor, inkl. NHL, dömer mycket tuffare på hakningar och fasthållningar nu än för några år sen. Spelförstörande moment är inte tufft spel, punkt!

Anledningen till att jag reagerar är nog för att det är så länge sen FBK gick långt i ett slutspel.. För ryggsäckshockey är i FBKs DNA, det är sen gammalt…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Det som förstört hockeyn mest är dessa jäkla videobedömningarna efter målen, fan man vågar ju knappt jubla längre. Denna skit har tagit bort en stor del av glädjeyttringarna vid många mål och dessutom blir man ju inte direkt klokare efter domsluten heller.
Kommentera