Brynäs IF

713201 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2345605

Sv: A propósito de nada
eltifoso: När du skriver att HV blir bättre än DIF, menar du då DIF föregående säsong? Annars spelar dom ju i olika serier kommande så det blir ju svårt att jämföra.. HV måste ju bygga i stort sätt ett helt nytt lag, inte många där som tar en SHL tröja utom i en 4:e kedja/ 7-8:e back. Visst, Timrå har värvat i offensiven, men tappat Rattie. Målvakt/backsidan skrämmer inga direkt och långt från Brynäs nivå om vi nu får in Lindbäck och behåller VV som det ryktas om. Vad har Linköping värvat som sticker ut? Hultström? Han har jag alltid tyckt varit överskattad, direkt svag i defensiven. Kom på Rattie i LHC också, det är en bra värvning som lär ha kostat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det som är spännande i Linköping är ju att Rattie och Hultström tillför offensiv spets och att de har många talanger som med skyhög potential. Spelare som Hävelid och Bystedt skulle kunna blomma ut rejält, men de har många unga spelare som bara kommer att bli bättre.

Sen tror jag det är viktigt att Broc Little förlänger. Han är visserligen äldre och inte lika bra som tidigare, men det känns som att LHC alltid är ett bättre lag när han är på isen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tittar man på Timashovs twitterkonto, vad han likeat och tweetat senaste dagarna, så verkar det i alla fall inte vara uteslutet att han blir kvar hos oss.
Kommentera