Brynäs IF

715106 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2346177

Sv: A propósito de nada
Timashovs vara eller inte vara i Brynäs är inget man står och faller med. Han var bra för oss men ingen absolut spets. Så länge man avser att ersätta Dima med en hyfsat likvärdig är det ok. Kul om han blir kvar dock, kul spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Personligen så är jag sjukt kluven kring Dima. Absolut när han spelar på sin högsta nivå så är han riktigt bra och rolig att kolla på, men å andra sidan har han lite problem med kontinuitet, samt att jag ibland kan uppfatta honom som en väldigt stor egoist vilket gör att jag undrar om han är den som ger 110% för att LAGET ska ta steg och bli bättre eller om han bara är ute efter att göra JAGET bättre för att kunna ta sikte mot NHL igen.

Givetvis kan spelare både ge allt för laget för att kunna boosta jaget.. Men just i Dimas fall är jag lite kluven om vart han står…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: håller med om det mesta men är det nått Dima var när han spelade som bäst så var det spets, dock alldeles för sällan…, tyvärr.

Håller med om att det är bra om han stannar, kul att titta på. Kan han ha en jämnare nivå och spela på topp ofta är det en kille som säljer biljetter,
Kommentera