Brynäs IF

713109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2347033

Sv: A propósito de nada
JawKee: det kommer aldrig bli en stängd liga, intresset för hockeyn skulle dö ut. Vi har inte den kulturen. Den svenska idrottsrörelsen har alltid handlat om ned/uppflyttningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rumpelstiltskin: Måste vara den sämsta anledning jag hört till att inte stänga ligan vi har inte den kulturen hockeyn skulle DÖ ut vilken kliche om det är anledningen till att inte stänga ligan då kan vi skippa slutspetet och låt oss bara ha nedflyttnings spel och se vilken lag som får lämna , varför inte köra hela havet stormar .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rumpelstiltskin: Här är en ide hämtad från pyramidspel: inget lag åker någonsin ur någon serie, däremot de 10 bästa i varje serie flyttas upp i samtliga serier. Uppflyttning = kul 👍. De 10 som flyttas upp från högsta serien bildar en ny superliga. Året efter uppflyttning till en ny ultraliga, därefter en guldliga, året därefter en diamantliga, året efter en superduperliga o s v.
Alla nöjda, uppflyttning möjlig men nackdelarna med nedflyttning eliminerade. Nästan. Alla nöjda utom de som hade skadeglädjen med nedflyttning som drivkraften för hockeyintresset…

(för känsliga läsare ska nämnas att ovan är skrivet med glimten i ögat)
Kommentera