Brynäs IF

715440 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2353216

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:
Tror fan svts uppgifter stämmer. Känns lite "för lägligt" att man söker like bomb iom att Ove ska hyllas. Varför just nu liksom. Jo ett svar kan vara att man tror att väldigt många kommer avsky Brynäs efter svts granskning... därav tror jag allt eller mycket stämmer.

Som vanligt skulle jag tyvärr inte bli överraskad om det stämmer. Nått är ruttet där uppe.

När jag jobbade fick jag sen lön, ingen lönespec... mm...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: är ju lite nedvärderande mot våran största ikon någonsin skulle jag säga att använda som ett chip bara för att tona ner en granskning om massa skit som redan sagts i en gammal granskning.

skulle till och med säga att det är helt befängt att tro att man väljer att hissa Molins vepa för all framtid pga den anledningen. konspirationsteorier deluxe
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: känns obehagligt om dom stämmer! Det är precis vad Brynäs inte behöver just nu!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: är ju ingen ny diskussion, är lite som att SVT har ignonerat det som förra "granskningen" skapade, då ändrades upplägget där kommunen nu har person med i styrgruppen för en bra start.

perfekt tillfälle för Cahling att sköta frågorna som kommer kring detta med tanke på lönen han lyfter och hur inblandad han varit i starten av hela projektet.

Mesta man kommer märka kring detta är när bittra motståndarfans behöver någon extra pik att slänga in utöver berglund gate i diskussioner på sociala medier. redan sett folk som läser rubriker och slänger med massa missinformation likt "kommunen ger Brynäs 20miljoner per år" och "alla pengar som ska till barnen går direkt till spelartruppen" antingen kan de inte läsa eller så vill de trolla
Kommentera