Brynäs IF

714384 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2353578

Sv: A propósito de nada
Mattson: En reflektion kring själva diskussionen. Varför är det ett problem för en Brynässupporter om en del av skattepengarna går till Brynäs? Det måste ju finnas ofantligt många andra stöd som betalas ut som är mindre viktiga än stödet till Brynäs ur en Brynässupporters perspektiv.

Min känsla är att diskussionerna ofta sker mellan Brynässupportrar och Brynäskonsumenter, även i det här fallet. Frågan är om inte de diskussionerna kommer att pågå livet ut, för allt fler verkar bli konsumenter snarare än supportrar. Hur klubbarna ska få fler supportar och hur de ska hantera konsumenterna blir nog en väldigt viktig del av elitklubbarnas strategi de kommande årtiondena.

De tidigare diskussionerna om privatpartner handlade egentligen också om det. Jag ser det som en förmån att kunna stötta Brynäs med autogiro, väldigt smidigt, och enligt min mening en ren självklarhet som supporter såvida man har råd med utgiften. Om man har taskig ekonomi är det givetvis en helt annan sak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Säger Brynäs att det "kostar" 700k med rena dräkter i uteblivna inkomster och sponsorer/kommun accepterar det så är det väl ingen ko på isen typ?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag gillar formuleringen ”Brynäskonsument”. Klockrent! Vad kan man tänka sig en dylik hittar på nästa gång? Kontaktar Allmänna reklamationsnämnden om laget inte spelar som önskat? ”Jag har ju faktiskt betalt och kräver valuta för pengarna”…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Upplever det som unikt för Gävle, att en hel del supportrar prioriterar kommunen före föreningen.

Så här svarade en karlstadspolitiker på frågan om kommunalt stöd till FBK:
Men forskning är inte det viktigaste för Karlstads ansvarige politiker Per-Inge Lidén (MP):

– Jag tror framför allt att det gör värmlänningarna glada och stolta.
Kommentera