Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2355301

Sv: A propósito de nada
Om macinnis är aktuell så tror jag ändå att vi ska vara väldigt trygga i den.
Tillhört Columbus organisation innan Buffalo förra säsongen, så självklart en spelare bombom har stenkoll på och haft ett finger med i spelet.
In bombom we trust? Iaf jag.
Känns super.
Vi behöver tyngd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: Jag litar inte fullt ut på Boumedienne, men samtidigt är det ju omöjligt för oss att ha välgrundade åsikter om någon som vi inte har sett spela. Hittills har jag sett folk som är positiva på grund av namnet och andra som är negativa eftersom han inte är rightare, vilket dom menar att Brynäs måste ha in (dock utan att veta hur Brynäs vill sätta upp t.ex PP där vi vet att Palve stått till vänster tidigare). Dessa åsikter är ju inte baserade på hur bra MacInnis är, vad han står för på isen och vad Brynäs faktiskt söker. Vad Brynäs faktiskt söker och vad supportrar tror att Brynäs söker är nog inte nödvändigtvis samma sak.

Personligen tycker jag också att det saknats tyngd både i 5mot5 och i powerplay. Patrik Berglund gjorde ett bra jobb framför mål i PP och han ersattes aldrig i den rollen. Vore intressant att höra med nån insatt om MacInnis kan bli den spelaren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Han har trots allt gjort NHL matcher fem säsonger i rad och då är man väl inte klappkass direkt. Sen behöver vi ju tyngd och han har ju verkligen det samt även ett klassiskt namn.
Kommentera