Brynäs IF

715724 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2357639

Sv: A propósito de nada
Axle San: Citat av Alcen i GD......
Johan Alcén kan i alla fall svara på hur länge Brynäs kan vänta innan forwardssidan åtminstone blir komplett med fyra kedjor.
– Rent konkret skulle vi kunna vänta till seriestart. Inte för att vi vill det, men vi vill att det ska bli rätt spelare som kommer. Vi har ett gäng juniorer som skulle kunna vara med under försäsongen, menar Alcén.
Många gapar efter att ta in nya spelare hela tiden, men det handlar också om att utveckla dom vi har. Vi har stora förhoppningar om att unga spelare som Ljungkrantz, Kvist och Birgersson ska ta steg framåt. Vi ska bli bättre på att utveckla dom spelare vi har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
vet inte om det är ålder eller min sviktande hälsa, men förr hade denna väntan mest eggat mig o triggat intresset för laget, nu tappar jag mest intresset.
Saknar hypen kring första isträningen med spelarpresentation, att få se tilltänkta kedjor o backpar, massor av intervjuer och mediematerial....Nu har jag iofs inte alla plattformar och är bara medlem, kanske har ni som partners mer kött på benen...
tänkte ett svagt ögonblick köpa årskort trots att jag vet att jag inte kommer att orka ta mig till Gävle, men tappade liksom sugen...MEN jag tror på nåt vis ändå på laget och ser gärna Brynäs imponera på tv-skärmen...Hoppas hoppas, typ...
Kommentera