Brynäs IF

713576 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2357641

Sv: A propósito de nada
vet inte om det är ålder eller min sviktande hälsa, men förr hade denna väntan mest eggat mig o triggat intresset för laget, nu tappar jag mest intresset.
Saknar hypen kring första isträningen med spelarpresentation, att få se tilltänkta kedjor o backpar, massor av intervjuer och mediematerial....Nu har jag iofs inte alla plattformar och är bara medlem, kanske har ni som partners mer kött på benen...
tänkte ett svagt ögonblick köpa årskort trots att jag vet att jag inte kommer att orka ta mig till Gävle, men tappade liksom sugen...MEN jag tror på nåt vis ändå på laget och ser gärna Brynäs imponera på tv-skärmen...Hoppas hoppas, typ...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tommy: Som privatpartner kommer det inte någon mer info än på sociala medier. Jag står inte och faller med att vara pp men jag får då just nu inte ett jävla skit för pengarna.
Jag ger det året ut sen kan jag lika göra avsluta pp och lägga pengarna när jag går på matcherna så får jag iaf ut något.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tommy: Förstår din känsla. Brynäs medier är under all kritik. Någon bild och nått klipp här och var, men sen tar det stopp. Finns inget som helst driv eller vilja att skapa ett mervärde, värdelöst.
Kommentera