Brynäs IF

715283 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2358195

Sv: A propósito de nada
Charles: okej, jag antar att du är medveten om vad brynäs är ute efter? Dvs målskytt som ska leda laget.

Om vi ska tänka som du gör dvs från NHL till SHL. Så kan vi jämföra ex med Daniel Paille. Hade du blivit överlycklig om han kom till brynäs som tilltänkt målskytt? Antar att svaret är nej. En spelqre vars siffror är 35p som bäst i NHL. Ska brynäs då chansa att värva Simon som målskytt vars bästa siffror är 48p säsongen 16-17? Enligt mig är det en chansning. Siffror rätt lika med Paille. Har brynäs råd att chansvärva?

Det jag menar är att Brynäs ska —FÖRSÖKA— hitta en etablerad målskytt som kan leda laget. Och jag hoppas att Alcen tänker lika.

Med det tankesättet är jag också lite skeptisk till just Johan Larsson då jag inte tror han kan axla rollen som målskytt/sniper etc. Men det finns absoöut en annan roll för honom i det höga linsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Khall92: jag är medveten om vad Alcén letar efter eller iaf vad han säger
"– Vi har inte låst oss om det ska vara en center eller ytterforward. Om det är en right- eller leftskytt? Snabb eller stark. Det handlar om att vi vill ha hit bästa möjliga förstärkning och sedan får vi se vad det mynnar ut i, säger Johan Alcén.

– Och vi vill gärna att det ska vara en spelare som är van att leda, har en bra karaktär och van att ta ansvar."

Hur många mål en sådan spelare som D.Simon kunde göra i SHL vet ingen men en spelare i 27års åldern med den karriären skulle på förhand verkligen vara en klassvärvning. ska man på något vis hitta 2st spelare som garanterat gör 20-25+ mål i SHL? är nog inte så lätt speciellt inte med tanke på att flera SHL lag också letar forwards.

När vi nu hittat våra spelare så har jag svårt att se att vi hittat bättre spelare på marknaden än detta, men Alcén får gärna överraska.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Khall92: Vilken etablerad målskytt som kan leda laget och som inte är en chansvärvning tror du kan finnas på Alcéns radar? Jag tvivlar på att den spelaren finns på SHL-marknaden. Möjligtvis Pulkkinen om han bryter sitt KHL-kontrakt men antar att även han vore en chansvärvning baserat på historiken.
Kommentera