Brynäs IF

713539 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2358208

Sv: A propósito de nada
Khall92: Om Brynäs tar in någon från NHL så kommer det inte att vara en bra spelare med bra NHL-stats. Det säger sig själv. Likaså säger det sig självt att de bästa spelarna spelar i just NHL. Vilken SHL-potential som finns i nämnda tjeck går inte att bedöma utifrån NHL-stats.

Om man inte BARA kollar på stats så har Pulkkinen omgetts av vissa frågetecken under sin karriär, han har fått väldigt få chanser i landslaget under Manners tid i ledarstaben och han har inte spelat i Sverige tidigare. Man kan vinkla allt det till att han vore en chansning.

Jag tror att du och andra som förväntar er nån superstjärna kommer att bli besvikna över alla namn som finns på Brynäs radar. Att Brynäs tar in nån med ett CV som mer eller mindre garanterar 20+ mål kommer inte att hända. Men förhoppningsvis har man scoutat bra och därför har skaffat sig en bra bild över potentiella nyförvärv istället för att bara kolla på stats.

Och ja, om Alcén landar en spelare i Pailles klass så vore det en riktigt bra värvning som skulle tillföra mycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Meń Alcen kontra Bengtzen är frågan. Det var riktigt skickligt värvat av Stefan där 2016. Clarke, Paille m fl. Fullträffar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: pulkkinen tror ja lätt gör 20 kanske 25 mål i shl vore en kanonvärvning det enligt mig..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: jag hoppas iaf på J.Larsson och en +20 målskytt sen får du tro som du tror 👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: är ju ett måste..helst 2st..annars blir det å undvika kval som gäller igen..vem gör målen i Brynäs IF 22/23 är ju frågan då, räcker inte å vara bra bakåt
Kommentera