Brynäs IF

713086 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2358965

Sv: A propósito de nada
Peja: Finns internmatcher från bra många år sen på youtube och så dålig stream var det inte då. Kasst av Brynäs! Bara erkänna sina misstag och rätta till det. Än finns tid att pudla och sända internmatchen.
Kommer tyvärr förlora fans på deras misstag.

PP är för mig bedrägeri och bedrövligt!!

Jag har förmån att bo i Gävle och ska gå på matchen. Men andra Brynäs fantaster kanske inte kan gå på den matchen men gärna vill se den endå. Tänk på det Peja och utgå inte från bara dig och vad du tycker. För vissa är Brynäs allt. En del kanske är utomlands och vill streama den...

Kasst är det, bara att erkänna det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Om Brynäs "är allt" och man till varje pris måste se en internmatch, så får man väl ta sig till arenan. Precis som man hade gjort vid en avgörande SM-final. Visst hade det kunna varit ett alternativ att sända matchen, men jag tycker inte att det är SÅ viktigt. Personligen hade jag kunna tagit mig till arnan men skiter i det just eftersom det är en träning med uppdelade lag, typ.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Försökte kolla på internmatchen i början när dom dammade av den. Man orkade kolla en halv period. Förstår grejen att se den live i arena med sina barn osv. Men annars ger det noll, ser ingen vits med det hela.
Kommentera