Brynäs IF

713970 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2358961

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag förstår inte varför ni vill se en internmatch på en risig stream, som det ju i så fall skulle bli. Skulle tro att man bedömer att kvalitén på sändingen vore för dålig för att det ska vara värt det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Finns internmatcher från bra många år sen på youtube och så dålig stream var det inte då. Kasst av Brynäs! Bara erkänna sina misstag och rätta till det. Än finns tid att pudla och sända internmatchen.
Kommer tyvärr förlora fans på deras misstag.

PP är för mig bedrägeri och bedrövligt!!

Jag har förmån att bo i Gävle och ska gå på matchen. Men andra Brynäs fantaster kanske inte kan gå på den matchen men gärna vill se den endå. Tänk på det Peja och utgå inte från bara dig och vad du tycker. För vissa är Brynäs allt. En del kanske är utomlands och vill streama den...

Kasst är det, bara att erkänna det!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det har varit utmärkt kvalité tidigare. Det är inte 90-talet längre. Det är mycket enkelt att sända en 1080p-sändning på Youtube. Dvs samma som CMore.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är typ fyra och en halv månader sen vi fick se Brynäs spela. Jag tror jag talar för många när jag säger att abstinensen börjar bli rätt stor och att jag hade accepterat en lite knackig stream för att se Brynäs, plus flera NHL-spelare, spela igen. Istället för att bygga intresse känns det som man dämpar det genom att inte sända enligt mig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är ju inte det som är grejen. Det är möjligheten att kunna se den om man inte har tid eller pengar att ta sig till Gävle. Tycker också det är sjukt dåligt engagemang från Brynäs sida angående PP.
Kommentera