Brynäs IF

713666 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359636

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Tycker inte man ska flyga iväg även om vi värvat bra, man ska vara ödmjuk var vi kommit ifrån. Däremot ska vi ta steg, men ser ingen anledning att spika höga målsättningar. Viktigt att komma ihåg att många lag förstärkt sina lag och att SHL är väldigt svårbedömd i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Håller med dig där. Kommer även ihåg när vi signa Berglund och Bertilsson, no offense emot Bertilsson... Nu jämför jag inte Larsson med Berglund. MEN, vi alla vet hur den säsongen slutade så jag väljer att sitta lite lugnt i båten... Jag vet att man inte ska jämföra det laget med laget vi har nu, men säger bara...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Det finns en stor skillnad melllan oss och de flesta andra lagen. Det är att dom andra lagen tappat en massa spets som måste ersättas först innan man har möjlighet att bli bättre än föregående säsong.

Vi har inte tappat något alls av våra bästa spelare men fyllt på med en jäkla massa spets. Brynäs säsongen 22/23 kommer vara flera nivåer bättre än 21/22. Topp 6 är inte orimligt alls med truppen nu (om värvningarna av Larsson och Komarov stämmer).
Kommentera