Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359791

Sv: A propósito de nada
Lemp: Frågan är väl rent krasst hur många man vill ha anställda på en mediaavdelning. Om man jämför snabbt med HV verkar de ha 2 anställda inom kommunikation, medan Brynäs har 3 varav 1 är föräldraledig. Beror mycket på individernas skicklighet och vilka eventuella ideella resurser man kan ta hjälp av. Jag tror att det finns ideella resurser med vettig kompetens som gärna skulle hjälpa till, men att fixa en livesändning från arenan med OK kvalitet är nog inte lika busenkelt som att streama sig själv på youtube som en del verkar tro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Förstår faktiskt inte varför du gång på gång skall sitta och försvara Brynäs medie- och kommunikationsavdelning? Antingen så måste du eller någon i din närhet vara personen som sitter på ansvaret, annars finns det ingen som helst anledning att försvara deras undermåliga nivå.
Nivån är för dålig och kräver förbättring, punkt slut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag har sett div 1 klubbar som sänder sina matcher live. Så svårt kan det nog inte vara att fixa. Sedan sitter det någon glad gök och kommenterar. Sluta vara bakåtsträvare nu Brynäs ;)

Visst sett upp det via betaltjänst om man inte vill köra via youtube. Men svårt är det garanterat inte.

Strömsbro sänder väl tom live?
Kommentera