Brynäs IF

714332 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2361567

Sv: A propósito de nada
Kebab_House: Lugna ner dig för fan? Finns så många exempel på alldeles för kaxiga Timråiter så det bara sjunger om det. Såg exempel igår där man skrev att man pissar på oss, att JJ var mycket bättre än Veini. Och att man redigerar en sån här bild på Johan Larsson och undrar hur många Brynäs saknade förutom "Peter Karlsson eller vad den där killen hette" då tycker jag man blivit alldeles för stor
i käften efter en träningsmatch vinst
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lucas-jonasson: Men Jesus, det här tog väl ändå priset. Nog för att jag kan ge medhåll i att vissa tog sig lite för mycket vatten över huvudet efter en träningsmatchseger, men till största delen var det ju lugn stämning i Timråboken där folk blev glada över spelet, målen och individuella prestationer.

Att några få sedan kan trigga igång denna nivå av lättkränkthet vet jag inte om det är exklusivt för Brynäsfans, men då måste det vara väldigt bitter stämning här större delar av året. Bilden ifråga var också halvironi över tidigare när JL blev klar, och vi var flera som inte hade någon riktig koll på honom. Vilket några väl valda Brynäsare snabbt tog som en ärekränkning och började ranta om gemene timråits hockeykunskap, inavel osv. Att du använder den som belägg för din poäng är lite Siewert Öholm-varning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lucas-jonasson: Känslan är att Timrå-boken befolkas av en ganska stor andel supportrar under 15 år.
Kommentera