Brynäs IF

714002 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2361640

Sv: A propósito de nada
Lucas-jonasson: Men Jesus, det här tog väl ändå priset. Nog för att jag kan ge medhåll i att vissa tog sig lite för mycket vatten över huvudet efter en träningsmatchseger, men till största delen var det ju lugn stämning i Timråboken där folk blev glada över spelet, målen och individuella prestationer.

Att några få sedan kan trigga igång denna nivå av lättkränkthet vet jag inte om det är exklusivt för Brynäsfans, men då måste det vara väldigt bitter stämning här större delar av året. Bilden ifråga var också halvironi över tidigare när JL blev klar, och vi var flera som inte hade någon riktig koll på honom. Vilket några väl valda Brynäsare snabbt tog som en ärekränkning och började ranta om gemene timråits hockeykunskap, inavel osv. Att du använder den som belägg för din poäng är lite Siewert Öholm-varning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
empa11: Lek med tanken att det hade varit Brynäs som hade vunnit och Brynäs fansen hade betett sig såhär och gjort något liknande inlägg om eran "gud" Jonathan Dahlén. Ja då hade det blivit ett jävla liv
Kommentera

Sv: A propósito de nada
empa11: Jajaja.. det handlar om er ovana att ränna härinne när det blåser medvind för er. Inte en enskild träningsmatch. Många timråfans är småaktiga och har lillebrorkomplex helt enkelt. Ni får leva med att ni inte är älskade av alla.
Kommentera