Brynäs IF

714089 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2367162

Sv: A propósito de nada
Huge:
Isf ber jag om ursäkt. Fick för mig att du trodde att ingen i Brynäs tog till sig nånting av vad simpla fans på HS surrade om.

Men det gör dom. Det vet jag.
Om det är nån spelare eller övrig bra idé från nån här från HS eller övriga sociala medier låter jag vara osagt. Vet bara att dom tar till sig mycket härifrån.

Kolla bara hur mycket "skit" Manner fick nyligen när han körde Palve med Rödin och Scott. Speciellt efter 3e träningsmatchen. Vips så hade han bytt femmor.
Inte bara tagit bort Palve. Utan även spräckt den försvarssvaga ungdomskedjan. Plus ändrat lite smått i PP femmorna.

Säger inte att han gör så som många här vill. Men jag tror han kom på sitt egna misstag och även kollade lite vad fans tyckte om hans tankar kring laget.

Därmed sagt att jag tror absolut många som styr Brynäs tar till sig mycket av dom tankar vi har här på HS.
Allt från laguttagningarna till arenan och kanske även nån spelare titt som tätt.

Jag kan bara säga såhär:
Jag skickade in ett brev till Roger Melin under hans allra första år här i klubben. Var väldigt ung. Kunde knappt stava.
Jag skickade mitt förslag till en laguppställning han borde testa i en match.
Det dröjde inte alls lång tid. Och vips så körde han exakt det lag jag satt upp. Bland annat så var Andreas Westlund och Johan Hansson med i ordinare lag. Vill minnas att han även körde Nylander med Rudan och Lindström.

Kul att veta för er andra att redan som liten grabb hade jag förslag om hur laget skulle se ut.

Jag har fått en arbetsförfrågan av Pekka under mina år där att arbeta med dagens alla Brynäs målvakter också.
Så helt bortkommen är man kanske inte när det gäller att se hockey på bra sätt.

Vill minnas att även Bulan under några matcher satte ihop laget exakt så som jag lagt ut här på HS.
Jag minns att många då skrev "Vafan Bulan kanske kollar här på HS, det är ju exakt Pettisbifs lag"

Så lite fel hade du allt mister Huge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:

Börjar spåra ur nu va?

Finns inte nån i b
Brynäs organisation som läser info här på HS, förutom när dom ska kora veckans mest blåsta Brynäs fan , då kanske dom kollar här för att hitta uttalanden från nån mindre begåvad.
Kommentera


Sv: A propósito de nada
Pettisbif: När jag var yngre bodde Tommy Sandlin på samma gata i Umeå som min farfar. Brynäs skulle möta Leksand senare i veckan - jag tror att det var Staffan Tholson som tränade laget - vi hade Lasse Eriksson och Michael Sundlöv (väldigt ung då) som målvakter. Jag ville absolut inte att vi skulle förlora mot Leksand då detta innebar allt för stor påfrestning på psyket - så jag skickade ett brev till Sandlin och bad honom kontakta Tholson (hans adress hade jag ju inte) och säga att han borde köra Eriksson i kassen mot Leksand.
Jag minns dock varken hur det gick i matchen eller vem som stod - men troligtvis vann vi - det gjorde vi oftast mot Leksand på den tiden. DET minns jag. :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag tror dig vad gäller brynäsorganisationens nyfikenhet vad fans tycker etc. Såklart är många inne på HS och gluttar. Säkert har kommentarer och inspel kunnat haft viss påverkan på slutprodukten i något ämne men…vi ska inte få hybris här inne…😃

Att mena att Mikko Manner eller annan tidigare coach ändrar sitt sätt ätt att formera laget utifrån idéer de läst på HS… Det kan vi väl slå fast inte stämmer…? Å ligger det sanning i det blir jag djupt oroad…

Sen att vissa användares EP-scouting kan ge uppslag till en sportchef att titta vidare på? -Ja varför inte? Det kan nog ha hänt men är knappast vanligt förekommande…

Men att de är inne här och läser, det tror jag bestämt att de är…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: ”Jag skickade in ett brev till Roger Melin under hans allra första år här i klubben. Var väldigt ung. Kunde knappt stava.
Jag skickade mitt förslag till en laguppställning han borde testa i en match.
Det dröjde inte alls lång tid. Och vips så körde han exakt det lag jag satt upp. Bland annat så var Andreas Westlund och Johan Hansson med i ordinare lag. Vill minnas att han även körde Nylander med Rudan och Lindström. ”

Alltså oavsett om det var en slump eller inte så vilken grej, du måste ju ha varit aningen nöjd när den officiella laguppställningen presenterades. Det är verkligen roligt att läsa såna här historier måste jag säga, jag tycker att det är jättekul.
Kommentera