Brynäs IF

709938 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2367961

Sv: A propósito de nada
Zappaholic:

Exakt så ser jag på det med, detta med Ryssland har fått absolut för stora proportioner hos många svenska idrottare

Det är som vilket jobb som helst att spela hockey på elitnivå, tror inte de som skriver på för KHL klubbar bryr sig om vad vi i Sverige tycker, om jag får jobb i Ryssland så skall jag alltså tacka nej pga det Putin sysslar med? Jag avskyr krig och diktaturer men vill jag gå vidare i min arbetskarriär måste jag få göra det utan att massa svenskar skall tycka jag är en idiot och skriva ut om det på sociala medier.

Man säger att mani inte skall blanda in idrott och politik och att det inte hör ihop men här är det så och det är så tråkigt.

Låt hockeyspelarna som spelar i KHL representera Tre kronor också, är rätt säker på att många av dom kanske alla som spelar i Ryssland är emot Putin.

Ovechkin har uttalat sitt stöd för Putin, i mitt tycke har han all rätt och göra det, det är väl det som är Demokrati? man måste låta folk få ha åsikter oavsett hur konstiga dom är utan att bli idiotförklarad.

Trevlig kväll
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Man kan väl se det så här:
Adam har rätt att göra som han vill och kostnaden för det val han gjort är att många tycker illa om det valet. Kanske gör den nya sportbilen i garaget att det är värt människors förakt och kanske inte.
Dessutom kan man respektera demokrati och respektera att folk tycker olika men ändå tycka att någon är en idiot.
Så tycker jag t ex att Ovechkin är en idiot som stöder Putin men jag respekterar hans rätt att säga det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Det där inlägget var märkligt… Menar du allvar…?

Ingen har väl ifrågasatt Ovechkins RÄTT till en åsikt…? Det är åsikten i sig som gör folk förundrade… Tror även din åsikt i ämnet kan förundra en del…🤔
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Nu har du ju ovanligt mycket otur när du tänker, till och med för att vara Leksing... Hade du tagit ett jobb i Nazityskland med alltså?
Kommentera