Brynäs IF

715439 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2370803

Sv: A propósito de nada
Mickis: "Jag kan hålla med men tycker Sanny är blygsam i sitt betyg på 3 getingar till back och tränarsidan."

Man måste komma ihåg att Sanny Lindström är stockholmskillen som aldrig platsade i Stockholms elitlag utan fick göra karriär i Timrå och Färjestad. Visst är han skicklig på att analysera (även om hans tips oftast blir tokfel) – men han ser allt med Färjestadsglasögon. …Och han gillar inte Brynäs.

Sanny var en av de skribenter som bidrog till att säsongen 2020/2021 blev en sådan katastrof för Brynäs. Han började skriva skit om Brynäs långt innan ”Berglundgate”.

…Och förra säsongen efter matchen mellan Växjö och Brynäs i februari då två matchstraff utdelades efter huvudtacklingar på Joel Kellman och Nick Olesen skrev han: ”… Det är så fruktansvärt dåligt och oansvarsfullt av Brynäsledningen att jag undrar vem som ska bära ansvaret för det (att Olesen spelade vidare) och vem som ska få lämna sitt jobb i morgon. Jag vill gå så jäkla långt.”

För mig är det ingen tvekan om att Sanny konsekvent försöker underminera Brynäs och han tips med Brynäs på en kvalplats tar jag med en klackspark. …Och ”Hökens” betyg, 3 getingar, på Sklenicka är väl två snäpp för lågt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Anders Malmqvist: hmm, du menar att Sannys texter påverkar Brynäs resultat/prestation?

Det är enligt mig att kraftigt överdriva Sannys och hans texters betydelse.

Själv tror jag att helt andra parametrar påverkan ovan…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Malmqvist: bra skrivet, håller helt med! Sanny gillar inte Brynäs, och han döljer det fruktansvärt dåligt. Chansen att han gör en rättvis analys av Brynäs är obefintlig..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Malmqvist: Det gör inget att experter inte tror på oss. Hoppas laget använder det som tändvätska.
Kommentera