Brynäs IF

713166 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2371449

Sv: A propósito de nada
Nu skall jag vara lite bitter.
Men jag kan inte på fullaste allvar förstå hur Brynäs inte kan ha lagt upp en enda videointervju med någon av våra nyförvärv med mindre än en vecka kvar till premiären?!
Man pratar hela tiden om att locka publik till arenan med förmånliga priser och massa jippon i arenan. Men på fullaste allvar, vem vill kolla på ett lag med spelare man inte ens kan känna någon anknytning till?
A&O måste väl ändå vara att få fansen att lära känna laget, inte att det springer runt jonglörer och clowne i arenan på en matchdag…
Och självklart förstår jag att jippon skapar intresse för främst de yngre, det är roligt för barnen, men Brynäs måste försöka lösa helheten nu!
Man kan inte skylla på en föräldraledighet, en förening som omsätter så många miljoner skall bara lösa det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Samtidigt ska man inte underskatta betydelsen av clowner och jonglörer, och vilken effekt de kan få på publiktillströmningen och stämningen i arenan. Det är marknadsföring på hög nivå, och i förlängningen kan även clowner och jonglörer bli nyckelspelare. Alla måste dra åt samma håll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "clowner i arenan på en matchdag" Funkar mot Leksand!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: ja hela gänget är föräldraledig... men man borde ju kunna ta in vikarier?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Du har helt rätt. En elitförening men som är helt värdelös på sociala medier. Hv tycker jag är ett föredöme hur man ska arbeta med sociala medier och bjuda på bra och intressant rörligt material.

Föräldraledigheten har ju inte kommit som en blixt från klar himmel. Här har brynäs haft gott om tid att förbereda en ersättare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Spot on! Ofattbart egentligen.
Kommentera