Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2375144

Sv: A propósito de nada
Peja: Känns som det finns många incidenter där LHC-supportrar betett sig riktigt illa. Nu under försäsongen hånade en del Näkyvä när de mötte Örebro pga sin cancersjukdom. Några hånade en HV-supporter som hade avlidit i en trafikolycka för några år sen. Det är två grejer jag kommer på spontant men vet att det finns fler exempel. Långt ifrån alla deras fans är väl så och alla Brynäsare är säkert inte änglar heller, men de känns väldigt överrepresenterade i det här fallet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Var på bortamatch i Linköping förra säsongen då jag har en kompis som bor där. Tror aldrig man blivit så illa bemött på en hockeymatch, flertalet av deras fans försökte spotta på oss, personer kom fram och hetsade, farsor som stod och hånade oss vid varje mål från LHC och pekade finger, inför deras barn. Allt helt oprovocerat, beteendet var nästintill komiskt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Såg ut som en i LHC-klacken gjorde Hitler-hälsning efter 1-2 målet, men kan ha misstolkat bilderna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Jag har faktiskt ingenting emot LHC som klubb och har noll relation till fansen deras. Men hånen du nämner var ju naturligtvis inte vackra.
Kommentera