Brynäs IF

712863 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2381249

Sv: A propósito de nada
#33: Jag hade inte haft Gunderson på backen i en historisk drömfemma. Han var fantastisk i powerplay men när det gäller övriga spelformer var ju backar som Sjödda, Tuulola och Ekholm klart bättre. Däremot hade Gunde och Brendl varit givna på blå i powerplay.

Undrar om Gunde kan bli aktuell inför nästa säsong? Han kommer vara 38 bast vid det laget, men är ju otroligt vältränad, lätt i kroppen och smart på isen. Dagens lag hade ju varit klart bättre om man hade haft honom istället för t.ex Hedberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Gunderson har spetskompetens inom mer än PP.

Besitter ett snabbt och säkert första pass från egen zon. Dessutom få spelare som har förmågan att hämta puck bakom förlängd mållinje och så snabbt vända och hitta vägar att starta anfall.

Utöver detta extremt vältränad, seriös och en bra lagspelare… En drömspelare!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Gunde är vältränad men är trots allt 38 snart och man blir inte snabbare med åren. Han har gjort mycket för Brynäs men jag ser hellre en yngre förmåga med utvecklingspotential.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:

Hedberg är bara en skugga av sitt rätta jag, han var hyfsat bra i några matcher förra säsongen..nu blir han efter i många situationer..
För dålig backsida, endast tjecken som sticker ut..
Måhända det är därför det låser sig för forwards, när de inte kan lita på sina backar,,utan tänker hemjobb i anfall...
Kommentera