Brynäs IF

705153 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2381289

Sv: A propósito de nada
Sputnik: Mmm, då får du titta igen då klubban har varit avlägsnad från Shinnimins närhet i nån sekund när fallreaktionen kommer... Rödin är där med klubban i första sekvensen JA! Bilderna kan inte ge svar på om han är på honom dock... Sen när fallet kommer har klubban varit borta länge... Det är en sån solklar filmning...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Det är bara att ta dem jävlarna rakt upp och ner, Brad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Tycker inte att bilderna entydigt visar på nåt filmningsförsök, hur mkt stämplad Shinnimin än har blivit pga sin historik.
Själv uppfattar jag det som att Rödin är där i första läget och stör Shinnimin tillräckligt mkt för att balansen rubbas utan att denne helt tappar kontakten med isen.
Den störningen är inte tillräckligt kraftig för att fälla honom men tillräcklig för att få ner farten en aning och när han sen försöker återfinna densamma och klubban inte längre påverkar honom, så tappar han balansen mer pga av ivern att återfå densamma, sas.
Känns som att många hemmasupportrar mer dömer honom utifrån "guilt by association" än att försöka se på den enskilda situationen utan brynäsbrillorna på näsan.
Med det sagt är det ändå bara Shinnimin själv som vet ifall han försökt filma eller förstärka, vi andra kan bara försöka titta på situationen i efterhand och se ifall "fallet" ser naturligt ut eller inte.
Själv uppfattar jag det mest som att han tappar balansen, nåt som spelare för många gånger under en match.
Domarna har väl dessutom erkänt att man missuppfattade situationen som ett försök att filma, när man sett bilderna i efterhand.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: solklar filmning Från Rödin ja. 😉
Kommentera