Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2383567

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Annars kanske vi kan locka tillbaka Janos!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bertilsson anmäld till disciplinnämnden för en helt regelrätt open ice. Tragiskt!
Ännu mer tragiskt att domarna tog ut Kvist för egentligen ingenting, på matchstraff dessutom. Skitnödiga jävla shl domare!

Lauridsen anmäld iofs. Måttar slag utan handskar mot Kvist huvud.

Kollar matchen i repris.
Helt jävla sjukt att Hedberg hade en RUGGIGT fin chans att öka på till 5-3 helt ren framför Werner efter magiskt pass av Rödin.
Senare bara nån minut senare visar Olesen "Palve vibbar" och är sådär målkåt och ego som bara dom två är. Helt sinnes att han inte passar Eklind i drömläge. Som bara har att raka in den isf.

5 eller till och med 6 - 3 och vi hade vunnit tror jag.

Men som vanligt görs ingenting på flyt utan istället ser alla puckrädda ut och livrädda för det klassiska styrspelet som var så framgångsrikt ifjol med en riktigt mycket sämre trupp.

Till detta år skulle Manner trycka på att vi skulle bli mer puckförande och kyligare. Nått som tydligt inte funkar alls. Back to basis Manner och spela samma tråk hockey som skördade ett svårt slaget lag ifjol.

Det här att utveckla ett redan bra spelsätt har aldrig lyckats. Och där är det en tränarmiss. Helt klart.
Har man spelare som Olesen och Eklind i ek 3e och dessa unga killar i en 4e plus Hedberg och Bergman kvar klarar vi inte av att spela mer glamoröst.
Tillbaka till fjolårets styrspel/trök-hockey samt sätt upp ett bra BP och PP där våra nya spets är bättre än dom vi hade ifjol så lovar jag att vi kommer vinna fler matcher.

Plus att Alcen värvar minst 2 till nya yttrar.
Kommentera