Brynäs IF

715237 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2383569

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Bra inlägg, kan hålla med dig bitvis.
Palve måste kamma till sig! Men vi har ju ingen att ersätta direkt för att bänka fanskapet..

Olesen har jag aldrig fastnat för sen han kom, svag och klen i närkamper och viker ner sig hela tiden. Ingen målskytt heller. Vad var tanken men den värvningen? Att spela han i PP och 2a kedjan var det väl förra säsongen, de förstod jag aldrig.

Jag har ofta tappar hoppet för Brynäs men man är ju en inbiten Brynäsare sen barnsben, vardenda säsong är man hoppfull. Inför denna säsong trodde jag verkligen att vi kunde bli ett mittenlag men än så länge så har vi inte visat ett dugg.
Så tyvärr Brynäs men jag lägger hellre mina pengar på annat än att besöka rinken för att se detta lag år ut och år in bara ligga i botten och simma. Har inte varit på rinken sen 2012.

Och snälla ta av Rödin kaptensbindeln! Vilken katastrof! En kapten ska vara en förebild för laget och peppa lagkamraterna när det går tungt. Och med det spelet som Rödin spelar så sänder det inga bra signaler mot övriga i laget. Och fortsätter ni så bevisar ni bara mer och mer att det är okej att spela och betee sig så. Är man kapten så ska man vara en förebild för yngre spelare, en bra ledare för laget, en bra ambassadör för Brynäs! En kapten ska genomsyra allt Brynäs vill stå för!

Jag trodde Brynäs inför denna säsong var på väg någonstans men icke. Men vi har fan bytt ut halva föreningen och ändå spelar vi såhär. Vad är problemet? Någonstans lär ju problemet vara?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Griffeltavlan: Olesen var grym i Allsvenskan. Gjorde över 50 poäng två säsonger i rad för SSK. Han förtjänade chansen i SHL, särskilt eftersom han var bra på lån i Oskarshamn, men det är ju tydligt att han inte lyckats bli en producerande SHL-spelare i Brynäs. Både han och Hedberg hade nog lyckats bättre i IKO, som de nobbade för att gå till Brynäs. Det känns som att det hade passat dom bättre att tänka mindre och "bara köra" som dom gör nere i Oskarshamn.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Såg att Bertilsson är anmäld!
Kommentera