Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2383719

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag håller med fullständigt och orkar inte ens ta upp föregående säsonger nu är nu och Mikko är precis vad Brynäs behöver lugn och sansad sen kommer den här säsongen bli extra krävande då alla lag förstärkt bra men att räkna ut Brynäs efter sex matcher är bara löjligt kom igen nu och stå upp för ditt lag går det åt helvete så går det helvete men att vika ner sig hjälper ingen stå upp för ditt lag och visa lagkänsla vi kommer att klara detta som föregående säsonger vi är näst mesta mästarna och vi åker aldrig ur SHL stå upp för ditt lag och sluta gnälla gråta som små barn stå upp för ditt lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Det är ju våra spelare som viker ner sig i matcher. Mot Malmö . O Växjö.. o när det blir 3-3 på isen så kan man räkna ut direkt vad det blir..Hade Brynäs haft en sniper så är jag övertygad att Brynäs hade vunnit många mer poäng i den spelformen..
Det har gått 6 matcher..men Manner ser ju ibland skräckslagen ut i båset.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S:

Brynäs har tappat närspelet, när man förlorat pucken så klarar man inte av att ta tillbaka den, eftersom man glömt bort att tacklingar ingår i spelet.

Ifall SHL skulle ställas om till rinkbandy, så skulle BIF kunna hävda sig rätt så bra faktiskt...
Kommentera