Brynäs IF

638566 inlägg · 7915 ämnen

Inlägg #2383710

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Vilket vidrigt, uppviglande konspiratoriskt jävla skitinlägg du kommer med…

”Då vinner Rödin…”

Du målar upp en bild av fullt krig utan att egentligen ha på fötterna mer än att Rödin kan vara och har varit rätt drivande tidigare… Innan man skriver sånt där ska man ha konkreta fakta. Du går 90% på spekulation… I ett ämne som blir ganska otrevligt och som sagt uppviglande…

Sen är du inte konsekvent.

Smyghyllar Bengtzén och hävdar att Rödin ”fick bort honom oxå”… Jag vill minnas att du toksågat Bengtzen och hyllat honom omvartannat…🤷‍♂️
+28
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Du får tycka vad du vill och tro att jag bara spånar.
Fakta är vad gäller Rödin så har han alltid varit inblandad i mindre grupper. Spelar facket som dom kallar sig inblandade i att många tränare och SC fått kicken.
Det är ingen spekulationer från min sida utan ren fakta.
Kan ta ett exempel.
Innan Peter fick gå. Satt Rödin ihop med en grupp med Scott, Bertilsson, Danielsson och Ölund i ett möte med den gamla styrelsen och diskuterade PA och Stråhles framtid.
Även detta skedde under Sunkens tid. Då ihop med andra spelare i det så kallade spelarfacket. Där bland annat Blomman också var delaktig.

Ren fakta. Så sluta smutskasta mig!
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Vissa snackar mest bara skit, de sprider dynga och droppar påhittade grejer för att tillfredsställa sitt trasiga ego.
Tyvärr så domineras forumet totalt av en person som stämmer in på ovan beskrivning.
+12
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag håller med fullständigt och orkar inte ens ta upp föregående säsonger nu är nu och Mikko är precis vad Brynäs behöver lugn och sansad sen kommer den här säsongen bli extra krävande då alla lag förstärkt bra men att räkna ut Brynäs efter sex matcher är bara löjligt kom igen nu och stå upp för ditt lag går det åt helvete så går det helvete men att vika ner sig hjälper ingen stå upp för ditt lag och visa lagkänsla vi kommer att klara detta som föregående säsonger vi är näst mesta mästarna och vi åker aldrig ur SHL stå upp för ditt lag och sluta gnälla gråta som små barn stå upp för ditt lag.
+5
Kommentera