Brynäs IF

714799 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2383721

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Du får tycka vad du vill och tro att jag bara spånar.
Fakta är vad gäller Rödin så har han alltid varit inblandad i mindre grupper. Spelar facket som dom kallar sig inblandade i att många tränare och SC fått kicken.
Det är ingen spekulationer från min sida utan ren fakta.
Kan ta ett exempel.
Innan Peter fick gå. Satt Rödin ihop med en grupp med Scott, Bertilsson, Danielsson och Ölund i ett möte med den gamla styrelsen och diskuterade PA och Stråhles framtid.
Även detta skedde under Sunkens tid. Då ihop med andra spelare i det så kallade spelarfacket. Där bland annat Blomman också var delaktig.

Ren fakta. Så sluta smutskasta mig!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: ”Innan Peter fick gå. Satt Rödin ihop med en grupp med Scott, Bertilsson, Danielsson och Ölund i ett möte med den gamla styrelsen och diskuterade PA och Stråhles framtid.”

”Ren fakta. Så sluta smutskasta mig!”

- Vänta nu! Du lade ju fram det som att det var Rödin enkom som var problemet och som fått bort tränare och sportchefer… När påståendet ifrågasätts svarar du med detta…🤷‍♂️ Att Rödin suttit i spelarråd som lagkapten är en självklarhet. Och inför dylika förändringar som beskrivs så är det brukligt att spelarrådet involveras i dialogen…

Hey! Jag säger inte att Anton är en muntergök som sprider glädje och värme runt omkring sig. Jag hävdar inte ens att han är lämplig som kapten. Jag har mina tvivel… Men innan man går ut och uppviglar ett helt forum i att Anton själv för krig med spelare, tränare och sportchefer behöver man ha konkreta exempel på det och exemplen du drar håller ju inte för det enligt mig…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: så fungerar det ju i alla lag. Lagkaptenerna kallas in av klubbdirektör/sportchef för avstämning.

Rödin styr inte Brynäs!! Vet inte vad du fått det ifrån haha
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Ren fakta är av att alla inlägg jag läst som du skrivit är att du vänder kappan efter vinden , jag dömer ingen men i min värld så står man upp för sitt lag även i motvind .
Kommentera