Brynäs IF

713574 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2391248

Sv: A propósito de nada
Samsung: Ja Finland har förstås en fördel som har Euro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det är ingen skillnad på SHL och Liiga gällande valuta. Rätt övertygad om att vi pröjsar Björnen, Friman och Sklenicka i Euro.

Samt att NA spelare får lönen i US dollar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Valberedningen var kritisk till Kangas och ansåg att de behövde mer av hans närvaro så han fick inte deras fortsatta förtroende.

Sen läser man ur AB:
”Bosse Johansson hittar fläckfritt på läktarsektionerna efter ett liv som supporter till Brynäs. Men när han tar emot för intervju i "Monitorns" innandöme dagen efter segern mot Leksand kommer han eskorterad av klubbdirektör Håkan Svedman för att inte hamna vilse.
Han valdes till ordförande på årsmötet i somras men det är först nu han på allvar kunnat börja jobba närmare verksamheten och Leksandsmatchen var hans första på plats sedan han tillträdde.”

Om Bosse kan vara relativt frånvarande ca 1/4 av ett år, hur frånvarande måste då inte Kangas ha varit för att inte fått fortsatt förtroende?

Ja ja så länge vi har ett lag i shl och kliver uppåt i tabellen från året före så skiter väl de flesta i vad som sker bakom och/eller brister framför kulisserna kan jag ana.
Kommentera