Brynäs IF

716634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2402038

Sv: A propósito de nada
Supportern: Oj, vad jobbigt det är nu, för alla kritiker som står där med byxorna nere och med alla till buds stående medel försöker bortförklara Manner och Lindbäcks ord.
Jag lider med er alla, verkligen.... :-))
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja din teori köper inte jag för 5 öre ens..varför fick inte Veven komma till tals i den här intervjun..det var det första jag tänkte på..dessutom har iaf inte jag sett några resultat heller av detta fantastiska upplägg..dessutom tycker jag att det är direkt osmakligt av dig att slå dig på bröstet i det här läget, rena besserwisserfasonerna..det kanske skiter sig i 190 i slutändan..

DÄREMOT tänker jag krypa till korset och både be om ursäkt och erkänna att du hade rätt om det visar sig vara en bra lösning..men där är vi ju inte än..så ta din mysribba och stoppa upp den sålänge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag har respekt för dig och din åsikt. Men att kalla artikeln och dess innehåll som ”hård kall fakta” är i min mening naivt. Tror du på riktigt att arkitekterna av lösningen någonsin skulle kritisera upplägget offentligt? Och om det fanns ett utbrett missnöje skulle det såklart aldrig kommuniceras till media, utan det hade hanteras internt.

Och poängen är fortfarande att det inte gör någon skillnad om Lindbäck och Honken gillar upplägget idag. På sikt kommer det vara i Brynäs intresse med en målvaktstränare som är mer närvarande. Den moderna hockeyn går mot ständiga feedback och ska vi rekrytera unga talangfulla målvakter så är det nog inte till Brynäs fördel att vi har en målvaktstränare på deltid vs en konkurrent som har en på heltid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Mm, nu kan du slå dig en extra gång på bröstet för att ha försvarat något som uppenbarligen inte fungerar. Igen…
Om du inte kan genomskåda Honken, Lindbäck och Manners alibiuttalnaden om att det är ett bra upplägg så blir jag ganska så orolig för farbror. Jag har allt som oftast haft problem med dina åsikter men alltid haft på känn att du är en intelligent person.
Nu vette fan…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Du tror på tomten också, antar jag
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: på vilket sätt är det att stå med byxorna nere kring ett upplägg som inte fungerar och Brynäs är ensamma om?
Kommentera