Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2402255

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag har haft GD gratis en månad nu så man faktiskt kan läsa hela artiklarna och följdfrågor existerar aldrig. Det är lite som att man inte vågar vara kritiska för rädsla att tappa sin tillgång till Brynäs.

Manners resonemang kändes väldigt märkligt med att coacherna inte kan påverka under match. Men Manner jobbar å andra sidan inte så mycket med aktiv matchcoachning. Att Lindbäck försvarar upplägget är ju självklart, det är ju han som velat haft Honken. Det hade ju varit klädsamt om dom hade intervjuat Veven om den eminenta lösningen också. Men han lär ha munkavle om det är så att han lämnar i samband med uppehållet.

Vi får facit i morgon, står inte Veven då så är han förlorad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: " Det hade ju varit klädsamt om dom hade intervjuat Veven om den eminenta lösningen också. Men han lär ha munkavle om det är så att han lämnar i samband med uppehållet."

Konstig logik. Om han nu är på väg bort och sitter i frysboxen, varför skulle han då hålla käft om ett upplägg som han vara en delförklaring till att han vill bort?
Att VV inte har tillgång till Honken under bortamatcherna och att det nu skulle vara huvudorsaken till att han vill bort, har man ju jävligt svårt att se sannolikheten i.

Isf tror jag mer på den här soffteorin, för vad den nu är värd:

Man har lagt prio på att få igång Lindbäck så fort som möjligt pga omställningsproblem från KHL. VV har trots allt och i jämförelse lite mer vana och rutin från SHL-spel sen förra säsongen.
När Lindbäck sen ändå presterat bra sett till förutsättningarna, så har han fått fortsätta för att få ännu mer säkerhet.
VV surnar till och gillar inte att nöta bänk, det gör inga målvakter.
Kanske jobbigare än han hade trott att gå från lite av hyllad hjälte och frälsare förra säsongen till att nu "bara" bli backup till Lindbäck.

Ovanstående alltså under förutsättning att VV enligt rykten verkligen vill och ÄR på väg bort.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Manners resonemang kändes väldigt märkligt med att coacherna inte kan påverka under match."

Det enda märkliga är väl hur du kan tolka Manners ord på ett så obegripligt sätt.
När har han sagt det?

Han säger väl bara att oavsett vilken coachning parterna föredrar (ingen alls hos målvakterna under (borta)match eller aktiv coachning av Manner själv under match, så är det ändå Lindbäck och utespelarna som ska mota puckarna resp göra målen därute. Svårare att fatta var det väl inte, med lite läsförståelse.
Det är ju kritiken mot Honken och hans jobb från oinsatta och otåliga fans som han vill bemöta.
En kritik och sågning av honom och upplägget som i princip endast verkar vara baserad på 2 tavlor mot SAIK, inte så mkt mer.
Att Lindbäck så här långt kanske inte motsvarat förväntningarna finns det ju många fler tänkbara och sannolika förklaringar till än att Honken inte får vara dadda under bortamatcherna.
Ex: ojämnhet pga omställningsproblem. Vilket vi kan se hos flera andra återvändande målvakter. Dålig hjälp från uteförsvaret. Otagbara skott/styrningar.
Överambition hos Lindbäck i ivern att uppfylla de krav han ändå har på sig som tilltänkt topp- och förstemålvakt.
Krav som kanske borde ha tonats ner till lite mer realistiska från fansen själva, åtminstone så här inledningsvis kan man tycka....
Kommentera