Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2402328

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Manners resonemang kändes väldigt märkligt med att coacherna inte kan påverka under match."

Det enda märkliga är väl hur du kan tolka Manners ord på ett så obegripligt sätt.
När har han sagt det?

Han säger väl bara att oavsett vilken coachning parterna föredrar (ingen alls hos målvakterna under (borta)match eller aktiv coachning av Manner själv under match, så är det ändå Lindbäck och utespelarna som ska mota puckarna resp göra målen därute. Svårare att fatta var det väl inte, med lite läsförståelse.
Det är ju kritiken mot Honken och hans jobb från oinsatta och otåliga fans som han vill bemöta.
En kritik och sågning av honom och upplägget som i princip endast verkar vara baserad på 2 tavlor mot SAIK, inte så mkt mer.
Att Lindbäck så här långt kanske inte motsvarat förväntningarna finns det ju många fler tänkbara och sannolika förklaringar till än att Honken inte får vara dadda under bortamatcherna.
Ex: ojämnhet pga omställningsproblem. Vilket vi kan se hos flera andra återvändande målvakter. Dålig hjälp från uteförsvaret. Otagbara skott/styrningar.
Överambition hos Lindbäck i ivern att uppfylla de krav han ändå har på sig som tilltänkt topp- och förstemålvakt.
Krav som kanske borde ha tonats ner till lite mer realistiska från fansen själva, åtminstone så här inledningsvis kan man tycka....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Spelare kan ha sina preferenser om hur de vill tränas och coachas, men är det verkligen upp till spelarna själva att välja tränarens upplägg? Fick Lindbäck välja bort målvaktstränare på matcherna i KHL och NHL?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Crnkik klar för Brynäs, bra att knyta på sikt.
Dock är känslan att a-laget behöver breddas här och nu.
Kommentera