Brynäs IF

713722 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2403286

Sv: A propósito de nada
mk: Det är en tragikomiskt diskussion som säkert kommer pågå hela säsongen. Personligen ser jag något komiskt i att supportrar är för okunniga för att kunna bedöma att en Brynässpelare har gjort en dålig insats, men om man berömmer en Brynässpelares insats blir man helt plötsligt tillräckligt kunnig för att kunna dela ut beröm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Det är en tragikomiskt diskussion som säkert kommer pågå hela säsongen. Personligen ser jag något komiskt i att supportrar är för okunniga för att kunna bedöma att en Brynässpelare har gjort en dålig insats, men om man berömmer en Brynässpelares insats blir man helt plötsligt tillräckligt kunnig för att kunna dela ut beröm.”

Enligt rådande praxis här så kan vi inte kritisera någonting i Brynäs organsation. Vi har ju ingen aning om vilka förutsättningar Palve har när han bestämmer sig för att vara lite skön och dribbla eller slå flipmackor i försvarszonen. Eller när Hedberg ger bort pucken för 311:e gången i samma zon…

Samtidigt går det utmärkt enligt samma praxis att kritisera domarna. För det är i ”stridens hetta”….
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Med största säkerhet vet ju Manner något om målvaktssituationen som vi inte vet om och därmed är det svårt att diskutera.

Ser det som ytterst anmärkningsvärt att Manner skulle ställa Veini åt sidan och bara strunta i att ge han en chans i målet. Så coachar inte Mikko.
Kommentera